Viktiga händelser 2009

I februari kom mina kära kursare tillbaka och började måla med mig. Alltid lika trevligt med dessa entusiastiska målare. ________________________________________


Jag har hittat mitt favoritställe när det gäller ridning. Båstads islandshästar. Gården ligger fantastiskt uppe på Hallandsåsen och Micke som äger hästar och gård är mycket trevlig och duktig. Jag rider minst en gång i veckan och vi är ute på långa turer i vacker natur. En stor inspirationskälla för mitt måleri. Jag målar fortfarande mina äppelträd till Gymnasieförbundet. Leverans var tredje månad. Påskutställningen på Sommarsol gick mycket bra. Många nya besökare. Maj månad hade mina målarelever utställning på biblioteket i Vejbystrand . Jättefint och trevligt. Separatutställning i juni på Torekov turistbyrås galleri. Mycket välbesökt och jag kommer att ha utställning där igen nästa år. Jag målade nästan ingenting under sommaren. Bytte ateljé och jobbade mycket med det. Har numera ett eget hus på Sommarsols område. Stora ljusa lokaler och härlig trädgård. Jag kan också ha mina hundar Tåsca och Lyra med mig på dagarna när jag målar. Har kurser två dagar i veckan och har nu plats för några fler elever. Allhelgonahelgen var det åter utställning i VSKG.s regi. Jag hade då separatutställning i min nya ateljé. Mycket trevligt med många nya besökare. Året avslutades med Sommarsols gäster som fick en liten kurs och målade sin egen lilla jultavla.

Hela december jobbar jag med detta två dagar i veckan. Nu väntar jag in Jul och Nyår med barn och barnbarn och därefter långresa till Simonstown i Sydafrika. Där skall jag bo tillsammans med min man 7 veckor, och måla till min påskutställning 2010. Eftersom vi bor tillsammans med tusentals pingviner så kanske det blir en del sådana bilder. Vad vet jag ????